Het werd grootst aangepakt bij SDC Putten. Iedere basis- speelster werd vooraf op rugnummer en naam omgeroepen. Vervolgens mochten ze met een kudde meiden pupillen aan de hand het veld oplopen, waar Vios VR1 warm ontvangen werd. Tijdens de rust stond Vios VR1 met 3-1 achter.

Maar de motiverende speech in de rust werkte goed en waardoor Vios VR1 uiteindelijk de wedstrijd met 3-4 wint van de koploper en met 3 punten het veld afloopt. SDC Putten staat al vanaf het begin aan kop in de competitie en is een erg goede en vooral ook sportieve ploeg, een tegenstander waar Vios VR1 nooit eerder van wist te winnen. Het voelde bijna even als het kampioenschap, en zo hebben de dames het dan ook maar gevierd.

Volgende week komt het volgende topteam bij Vios op bezoek! Het altijd lastige SVHA, dat op nummer 2 staat. Vorige keer waren ze kansloos, maar wie weet wat we nu kunnen! De bal is rond en het team wat het meeste scoort wint. Iedereen is welkom om op 19 mei om 12:30 de damens aan te moedigen tijdens hun laatste thuis wedstrijd.