Vios verliest bij Rood wit 58

door | mrt 10, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Op een regenachtige middag namen Rood Wit 58 en VIOS het tegen elkaar op. Na de overwinning van vorige week op koploper begonnen de Geel Zwarten met veel vertrouwen aan het duel tegen het laag geklasseerde Rood Wit 58 in Putten.

Door de hevige wind was het onmogelijk voor beide teams om tot goed voetbal te komen. Doordat de wind dwars over het veld blies vond het spel aan één kant van het veld plaats. De eerste helft telde zo’n 35 inworpen. Velen daarvan verdwenen zonder contact weer over de zijlijn. Verder waren er in de eerste helft geen hoogtepunten te melden.

In de tweede helft leek de wedstrijd iets meer op een voetbalwedstrijd. Beide teams kwamen meer toe aan combinaties, ook al eindigde deze vaak middels een overtreding. Voor zowel de spelers als toeschouwers was dit niet een zaterdagmiddag waar je de gehele week naar uitkijkt.

De wedstrijd leek met een 0-0 stand te eindigen. Maar in de laatste minuut belande een verdwaald schot toch achter doelman Selcuk. Hiermee behaalden de Puttenaren 3 zeer welkomen punten om de nacompetitie tegen degradatie te ontlopen.

Volgende week neemt VIOS het thuis op in de derby tegen AGOVV. Een mogelijkheid voor de Geel Zwarten om revanche te nemen op de eerdere ontmoeting dit seizoen met deze tegenstander die eindige in een 3-2 nederlaag.