VIOS MO11-1 kampioen!

door | feb 6, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Namen van links naar rechts, bovenste rij :

Bud Renleo, Alex van Zuuk, Dian van Huffelen, Bente Visser

Van links naar rechts, onderste rij :

Lieke van Zuuk, Jade Supucua, Isa Bosgoed, Kim Weelink, Manon Jonker, Chevany Pelupessy, Brit van den Enk,  Fayere Renleo, Maureen Konijnenberg, Tammar Heesen

 

Dat de jongere meiden van Vios succes hebben is duidelijk, want zij staan boven aan in de competitie. Nadat het slechte weer al meerdere keren ervoor zorgde dat de kampioenswedstrijd niet door ging, was het vandaag eindelijk zo ver. De meiden vertrokken  met een grote kern supporters naar SDV Barneveld, waar er gewonnen moest worden om kampioen te worden.

Dat er wat zenuwen waren was zichtbaar, want de meiden maakten het spannend en gingen met een 2-2 stand de rust in. Gelukkig kwamen ze na de rust los en wisten ze met 3-4 te winnen en dat betekent : KAMPIOENEN!

Bij terug komst in de VIOS kantine werd er buiten nog even een potje vuurwerk afgestoken, stond er friet klaar voor de meiden en werden er medailles en de schaal uitgereikt door het bestuur. Eind van de middag ging het feest verder en werd er heerlijk moluks gegeten bij de familie Pelupessy.  Op naar de tweede seizoenshelft!

Wil jij ook in zo’n gezellig meiden team komen voetballen? Sluit je dan aan bij VIOS, meidenteams in iedere leeftijds-catagorie en wie weet vier jij volgend seizoen ook wel een kampioensfeest met je team!

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: