VIOS en KNVB organiseren Final League meisjesvoetbal

door | jun 4, 2023 | Nieuws

De competitieopzet voor meiden onder 13 tot en met onder 20 is vanaf dit seizoen gewijzigd. Er wordt gespeeld in vier fasen, waarbij de laatste een afsluitend toernooi is: de ‘Final League’. Op zaterdag 10 juni vindt van 8.15 tot 18.00 uur de eerste editie van de Final League plaats op sportpark De Kouwenaar. C.s.v. VIOS Vaassen is de trotse organisator van vier van deze Final League toernooien.

Landelijke meidenvoetbaldag
De KNVB weet dat het een sterke wens is van de voetballende meiden om het seizoen af te sluiten met een gegarandeerd toernooi, op basis van de stand van de competitie. Aan die wens geeft de KNVB in samenwerking met onder andere VIOS graag gehoor.

Deze dag kan gezien worden als de landelijke meidenvoetbaldag die jaarlijks terugkeert. De Final League geeft de competitie een extra dynamiek. Teams spelen een toernooi met teams van vergelijkbaar niveau en beleven zo samen een leuke toernooidag en een sportief hoogtepunt.

20 teams bij VIOS
Voor de MO13 organiseert VIOS het regionale toernooi. Hier zal ook het eigen MO13 elftal aan deelnemen.. Voor de MO15 organiseert VIOS het landelijke toernooi, voor teams die uitkomen in de hoofdklasse. Voor de MO20 worden zelfs twee toernooien georganiseerd. In totaal komen er deze dag twintig teams naar Vaassen. Welke teams dit zijn wordt in de weken voorafgaand aan de FInal League bekendgemaakt. Houdt hiervoor de social media kanalen van VIOS in de gaten.

Van alles te doen
Naast dat er natuurlijk gevoetbald wordt, worden er tal van andere activiteiten georganiseerd. Uiteraard is de kantine de gehele dag geopend. Supporters zijn daarom van harte welkom! Ook meiden die overwegen om te gaan voetballen worden van harte uitgenodigd om te komen kijken. Inmiddels heeft VIOS diverse meiden- en damesteams die deelnemen aan de competitie, dus je bent van harte welkom!

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: