VIOS bijt zich stuk op Terschuurse Boys

door | apr 30, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Zaterdagmiddag stond de topper op het programma in de derde klasse B, de inhaalwedstrijd tegen Terschuurse Boys. Beide teams konden de punten goed gebruiken in de race om een plek in de nacompetitie te bemachtigen.

De wedstrijd werd gespeeld op een matige grasmat, maar daar had VIOS in het begin van de wedstrijd de minste moeite mee en kregen de eerste paar schotkansen. Jacco Verstraten en Joas Pol waren gevaarlijk, maar tot een redding dwongen ze keeper Ceriel van Veldhuizen niet de VIOS verdediging stond zeer scherp en schroomde de duels niet, alles werd hierbij keurig geleid door scheidsrechter Jansen.

Gaandeweg de eerste helft werd Terschuurse Boys iets sterker en kregen ze via Tomas Vaarkamp een kans vanaf de rechterkant, maar deze werd keurig gepakt door Bahatin Selçuk. In de aanval daarop ontstond het gevaarlijkste moment van de wedstrijd. VIOS aanvaller Noah Tuasela snelde de verdediging voorbij en stifte de bal op de paal, de meegelopen verdediger Jaap van de Weerd schopte de bal daarna nog eens op de paal, waarna doelman van Veldhuizen redde.

In de tweede helft werd het spel er niet beter op. Het was duidelijk dat er veel op het spel stond voor de beide ploegen en verder dan onrustige aanvallen en veel duels was er weinig te genieten. Ruben Soppe was namens VIOS nog gevaarlijk via een afstandsschot en Terschuurse Boys kreeg in de tweede helft de grootste kans toen Jeffrey van Belkum op de lat kopte. Gescoord werd er echter niet zodat het duel in een terechte 0-0 eindigde.

Daarmee hield Terschuurse Boys de voorsprong op VIOS in tact, dat op zijn beurt Hoevelaken zag inlopen. Zaterdag 12 mei is VIOS gastheer in het cruciale treffen met Hoevelaken.