Team ’t Smallert meldt het volgende:

Hallo,

Onderhoud vijver 1

Het groot onderhoud aan vijver 1 is afgerond. Alle waterplanten zijn weer verwijderd, het water zit er weer in en, niet geheel onbelangrijk, er zit weer vis in! Daarom is vijver 1 vanaf zaterdag 1 mei weer geopend.

Bevrijdingsdag: 5 mei

Niet alleen ons land werd bevrijd maar op deze dag wordt Willy ook bevrijd. Wie is Willy?? Een beste joekel van een vis! Willy wordt bevrijd vanuit de kwekerij en mag er lekker op los zwemmen in één van onze vijvers… Welke? Dat blijft geheim… Kom op Bevrijdingsdag vissen op ’t Smallert en diegene die Willy die dag vangt, wint een vrijkaartje voor de visvijver. Maar het allermooiste is natuurlijk Willy zelf… Tarieven net als normaal.

Moederdag: 9 mei

Verras je moeder met iets moois uit onze kaarsencadeaushop. Voor jonge moeders, oude moeders en moeders in spé; in onze winkel in Emst slaag je voor iedereen. Dagelijks geopend en winkelen kan weer zonder afspraak.

Hemelvaartsdag = dauwvissen: 13 mei

Vroeg uit de veren en op naar ’t Smallert! Vanaf 05.00 uur ’s ochtends kan er gevist worden en wel op vijver 3. We zetten per persoon 3 kg vis uit en rond half 8 is er ontbijt. Het dauwvissen duurt tot 10.15 uur. Als je langer wilt vissen kun je uiteraard een extra sessie bijboeken.

Graag tot snel!

Groeten Team Smallert