Verslag Albatross tegen SV. Vaassen

door | sep 27, 2020 | Nieuws, Sport | 0 Reacties

De tweede wedstrijd van het seizoen was tegen Albatross.
Na het verlies van vorige week, een mooie kans op revanche tegen een tegenstander die ons van oudsher niet ligt.

De eerste helft was het spel in evenwicht. Met kleine kansen over en weer. De rust werd uiteindelijk met een 0-0 stand bereikt.
Na de thee, ontstond er een licht overwicht voor Albatross. Dit resulteerde in de 1-0 in de 50e minuut.

Albatross nam de verdedigende stelling in en haalde het tempo uit de wedstrijd. Bij deze tegenstander is het dan enorm moeilijk om na een achterstand terug in de wedstrijd te komen. Dit lukte Vaassen daarom ook niet.

En in de 70e minuut leidde een lange bal van Albatross tot een duel in de 16 meter, waarbij de scheidsrechter floot voor een penalty. Deze werd benut 2-0. Wat tevens de einduitslag is geworden.

S.V. Vaassen kan op deze wedstrijd terugkijken met een goed gevoel, daar gelijke tred kon worden gehouden met een beoogde concurrent.

Volgende week staat de derby tegen KCVO op het programma. Deze wedstrijd heeft altijd een apart randje waardoor alles mogelijk is. Op dit moment is nog niet duidelijk of publiek kan worden toegelaten op sportpark de Kouwenaar. We gaan hierover eerst in gesprek met elkaar en de gemeente.

Check vooraf de websites van beide clubs, voor nadere informatie.