Verlies van CVO dames

door | okt 11, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Afgelopen zaterdagavond speelde CVO de derde wedstrijd van het seizoen tegen HCL Groessen. Via een live-stream konden de toeschouwers in Vaassen meekijken.
CVO keek snel tegen een achterstand aan. Dit kwam met name omdat HCL sterk was in de opbouw. Ook de kansen op de hoek en cirkel werden goed uitgespeeld door deze dames. CVO had moeite om deze achterstand ongedaan te maken. Er moest af en toe in de verdediging aan de noodrem worden getrokken en daardoor kreeg HCL een flink aantal penalty’s mee.
Toch wist de ploeg uit Vaassen ook wel mooie aanvallen af te ronden en zij konden er in deze helft wel voor zorgen dat het gat niet groter werd dan 4 punten. Bij rust stond het 19- 15.

De tweede helft veranderde er niet veel in het spelbeeld. CVO wist nog even iets dichterbij te komen maar bleef tegen de achterstand aankijken en was niet bij machte om het tij te keren. De eindstand was 30-26 voor HCL. Volgende week is er een vrij weekend. Op zaterdag 24 oktober speelt CVO thuis tegen Voorwaarts om 20.10 uur.