Vandaag de eerste competitiewedstrijd van een nieuw team in wording SV Vaassen

door | sep 20, 2020 | Nieuws, Premium | 0 Reacties

In de beker wisselende resultaten en vanaf nu voor het echt!

Trainer Fethi Ozerdogan had de opstelling gemaakt om druk te zetten en de tegenstander te overrompelen, wat resulteerde in een fantastisch eerste kwartier.. kansen voor SV Vaassen en een redelijk evenwicht in het veld.

Abdi, de Vaassense spits kreeg een paar kansen, maar de bal ging er niet in. Na 25 minuten kreeg AZC de eerste kans, die ging er in, waarna in de volgende minuten het tij bliksemsnel keerde. Twee minuten na de 0-1 was er een pass van achteruit wat door de grensrechter bestempeld werd als buitenspel. Een niet sterk leidende scheidsrechter liep op het middenveld, maar overruled toch de grensrechter, waardoor de 0-2 viel.

Weer twee minuten daarna werd het 3-0. Een overtreding op Da Costa werd niet bestraft, ongelooflijk. Tot overmaat van ramp werd een vrije trap, vijf minuten voor rust, onfortuinlijk geraakt door Marco, en verdween bovenin de hoek. In de laatste 3 minuten voor rust werd Memmed na een tweede gele kaart uit het veld gestuurd.

0-4 bij rust, en verder met 10 tegen 11, terwijl het eerste kwartier er heel anders uitzag. Na de rust herpakte Sv Vaassen zich en streed voor elke meter. Met 10 man bleef het 0-4 tot twee minuten voor tijd, Een bal werd tegen een hand geschoten en de scheidsrechter wees onverbiddelijk naar de stip.

Eindstand 0-5.

Een wedstrijd tegen een kampioenkandidaat, met hoogte en dieptepunten.

Goed voetbal afgewisseld met leermomenten, maar met genoeg aanknopingspunten voor de wedstrijd van volgende week, uit naar Albatros.