Vanaf 1 juli mogen de familie Brummel uit Vaassen weer open huis dagen houden van producten die uit Israël komen. Daarom openen zij hun winkel op maandag 6 juli van 18.00-20.00 uur, op dinsdag 7 juli van 09.00-15.00 uur en op woensdag 8 juli van 09.00-15.00 uur.

Om het deze keer extra te vieren, is er een speciale folder met producten, die alleen de consulenten mogen aanbieden. U kunt dan bij hen in de winkel “Mayiem Chayiem” Apeldoornseweg 27, komen om (onder het genot van een kopje koffie of thee) deze producten te bekijken of te kopen.

Uiteraard is er ook het normale aanbod te koop, zoals sieraden, handdoeken, aardewerk, kaarsen, kruiden, schoonheidsproducten, speelgoed, diverse soorten wijn, sokken, gezondheidszooltjes werkelijk te veel om op te noemen. Maar ook de allernieuwste producten uit de folder zijn op voorraad. Met uw aankoop steunt u de kleinschalige projecten in Israël.

En dit jaar is het extra aantrekkelijk, want het IPC (Israël Producten Centrum) bestaat 40 jaar, en om dit te vieren, krijgt u bij aankoop van elke € 10,- een spaarzegel. Een volle kaart (40 zegels) levert een verrassingspakket van Israëlproducten twv € 40,- op. Maar ook al spaart u slechts 10 zegels dan ontvangt u een mooie handdoek, of 2 handdoeken bij 15 zegels.

Mocht u belangstelling hebben (en niet in de gelegenheid zijn om te komen) dan is er ook de mogelijkheid dat u de producten besteld (dit kan via email: mayiemchayiem@solcon.nl of telefonisch 0578-573145) en dan bezorgen Aartje en Jan u de producten (op afspraak) thuis.

Openingstijden: elke dinsdag van 09.00-15.00 uur, of op afspraak

Op de foto ziet u enkele producten uit Israël