Vakantieweek Emster Ouderen Soos

door | feb 28, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

De activiteitencommissie van de EMSTER OUDEREN SOOS heeft van zaterdag 30 juni tot en met vrijdag 6 juli 2018 een vakantie week georganiseerd.  Het betreft een 7- daagse “alles inclusief” reis naar het Friese Gaasterland. Er zijn nog enkele plekken vrij dus wie wil er mee op reis?

In het zuidwesten van de provincie Friesland, midden tussen de Friese Meren, ligt het zogenaamde Gaasterland. Het Gaasterland is op en top Fries. Men vindt er volop weilanden statige beukenlanen, zachte glooiingen, slingerende watertjes en prachtige vergezichten over het IJsselmeer.

Ook de gezellige Friese havensteden zoals Sneek en de beroemde elfsteden zoals Hindeloopen en Sloten zijn de moeite waard om eens te bekijken.

De reis is per luxe touringcar bemand door een ervaren chauffeur/reisleider.

Uw verblijfplaats is Hotel Gaasterland in Rijs. Dat ligt aan de rand van het majestueuze Rijsterbos, vlakbij

het IJsselmeer tussen Stavoren en Lemmer. De verzorging is op basis van “alles inclusief” (logies, ontbijt, lunch/lunchpakketten, dinerbuffet en drankjes van 18.00 tot 22.00 uur).

De kamers zijn voorzien van douche of bad met toilet, telefoon, radio en televisie. Het hotel heeft een lift.

De reissom bedraagt € 560,– per persoon bij gebruik van een 2 persoonskamer en € 600,– per persoon bij gebruik van een 1 persoonskamer.

Tijdens de vakantieweek zijn er verschillende excursies gepland. Voor meer informatie over het reisprogramma of aanmelding voor deze reis kunt u contact opnemen met:

Mina Groeneveld  telf. 661847

Freek Bonhof          telf. 661727

Tiem Bijsterbosch  telf. 661610

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: