Op zaterdag 19 december organiseert de Ondernemersvereniging Vaassen (OVV) de allereerste Vaassense Online Pubquiz. Deze familievriendelijke quiz op afstand wordt gehouden van 19:00 – 20:30 uur en er zijn vele mooie prijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs van €250!

Veel evenementen van de OVV konden dit jaar niet doorgaan vanwege corona. Om toch iets leuks te organiseren voor Vaassen en omstreken wordt daarom de eerste editie van de Vaassense Online Pubquiz georganiseerd.

Naast de hoofdprijs, een cadeaubon van €250, zijn er nog vele andere prijzen te winnen. Om de Vaassense horeca en winkeliers te steunen zijn er ook 10 bonnen van €50 voor de horeca en 10 bonnen van €25 voor winkeliers te winnen. De bonnen zijn in te wisselen bij leden van de OVV. Zijn er veel deelnemers aan de quiz? Dan worden er nog meer bonnen beschikbaar gesteld – de winkans is dus altijd groot!

De kosten voor deelname aan de quiz bedragen €10 per inschrijving.  Voor dit bedrag krijgen deelnemers één login om mee te doen met antwoorden. Je mag met meerdere inschrijvingen per huishouden meedoen als je tegen je huisgenoten wilt strijden! De quiz is geschikt voor alle leeftijden, bevat vragen speciaal voor kinderen en kan veilig vanuit huis gevolgd worden. Deelnemen aan de quiz werkt het beste met twee schermen: de vragen via de telefoon en de bijbehorende livestream via Youtube op een laptop, tablet of televisie.

Aanmelden voor de quiz kan van dinsdag 1 december tot en met vrijdag 18 december via de website van de OVV:  http://www.ondernemersverenigingvaassen.nl/pubquiz. Na het sluiten van de inschrijving krijgen alle deelnemers de geheime link voor de quiz toegestuurd, maak je dus geen zorgen als je de geheime link niet direct na je inschrijving binnen hebt.