Vaassense Dorpskerk start het winterwerk

door | sep 14, 2023 | Nieuws

In het weekend van 23 en 24 september start de Hervormde Gemeente van Vaassen haar winterwerk op met allerlei activiteiten in en rond de Dorpskerk.

Op zaterdagmiddag starten om 13.30 uur een aantal activiteiten bij Het Anker, dat is het nieuwe kerkelijke centrum aan de Torenstraat 6. Zo kunt u meewandelen met een groep rondom de Cannenburch en leert u meer over de geschiedenis van het kasteel en de beken die er langs stromen. Voor mensen die van fotografie houden wordt een workshop gegeven rond het thema van het weekend (Ga mee!). Neem zelf uw camera en smartphone mee. Ook mensen die het leuk vinden om te worden gefotografeerd kunnen aan deze workshop meedoen, je houdt er vast en zeker een aantal leuke foto’s aan over. Voor mensen die zich wat meer willen verdiepen in schrijven wordt een miniworkshop schrijven gehouden. Na een uitleg gaat u met het eerder genoemde thema aan de slag. Voor de kinderen wordt een vossenjacht georganiseerd. Uiteraard mogen ook de ouders van de deelnemende kinderen daarin meelopen. De middag wordt rond 15.30 uur gezellig afgesloten met een gezamenlijk hapje en drankje in Het Anker.

Op zondag begint de kerkdienst in de Dorpskerk om 09.30 uur. Na afloop daarvan drinken we gezamenlijk een kopje koffie of thee met elkaar. Voor de kinderen staat er wat anders. Rond 12.00 uur kunnen degenen, die zich daarvoor hebben opgegeven, aanschuiven voor de Startlunch in kerkelijk centrum Het Anker.

Daarna volgt voor degenen die dat willen om 13.00 uur een EmmaĆ¼swandeling, die ongeveer anderhalf uur duurt. Ook deze start bij Het Anker.

Aan al deze activiteiten kan iedereen gratis deelnemen. Aanmelden kan via de site van de Dorpskerk (www.hervormdvaassen.nl), klik daar op de rode knop en daarna op de betreffende activiteit. Bij de Startlunch wordt een vrije gift gevraagd voor het Wandeltheater, dat op 15 december wordt gehouden in Vaassen. Mede dankzij deze giften kan het Wandeltheater dan gratis worden aangeboden.

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: