Vaassens Kerstevent ontbijt

door | dec 4, 2023 | Nieuws

Met de feestelijke Kerstdagen voor de deur organiseert de Ondernemers Vereniging van Vaassen in samenwerking met de Wieken en de Molenwiek zaterdag 16 december een ontbijt voor alle inwoners van Vaassen.

Hoe mooi is het om in deze tijd met z’n allen aan te kunnen schuiven voor een gezamenlijk ontbijt. Het belooft een sfeervolle ochtend te worden, gevuld met lekkernijen en gezelligheid.

Het eerste ontbijt start om 8.30 uur en het tweede ontbijt om 10.00 uur.

Dit ontbijt wordt aangeboden door de OVV en de gemeente Epe.

Om alles logistiek in goede banen te leiden dient er voor het ontbijt ingeschreven te worden op www.uitinvaassen.nl/kerstevent  hier wordt een inschrijfbijdrage van tenminste 1,- gevraagd, deze bijdrage komt geheel ter goede aan Restaurant de Molenwiek. Dit restaurant biedt mensen die om financiële redenen niet snel uit eten gaan en/of graag andere mensen ontmoeten, een fijne avond uit. Het restaurant is elke 1e en 3e dinsdag van de maand geopend van 17.30-19.30 uur waar je kunt genieten van een gezond driegangenmenu dat wordt bereid door professionele koks. Dit mooie aanbod is speciaal bedoeld voor mensen die niet vaak een restaurant bezoeken of voor hen die graag (nieuwe) mensen willen ontmoeten. Ook mensen, jong en oud, die zomaar een keer gezond uit eten willen voor een lage prijs zijn welkom.

De vrijwilligers van de Molenwiek helpen deze ochtend mee om alles in goede banen te leiden.

Let op inschrijven kan tot 14 december, wees er op tijd bij want vol is vol.

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: