Vaassen in evenwicht met Beekbergen

door | mrt 25, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

SV Vaassen deelt de punten met Beekbergen, de krachtmeting eindigde in 1-1. Waar Beekbergen in de eerdere confrontatie Vaassen van de troon stootte delfde Beekbergen deze middag bijna het onderspit.

Vaassen begon sterk en overklaste Beekbergen op alle fronten. De ploeg kwam op voorsprong en kreeg voldoende mogelijkheden om de score uit te bouwen. In de tweede helft kwam Beekbergen langszij.

Vaassen vloog uit de startblokken. De ploeg zette constant druk vooruit en dwong de geel-zwarten tot de lange bal. De ploeg uit Beekbergen probeerde zich er onderuit te voetballen maar bracht zichzelf daarmee in problemen. De partij speelde zich voornamelijk af op de helft van de bezoekers.

Af en toe deelde Beekbergen een speldenprikje uit met een aanval. Vaassen kreeg in de eerste helft meer 100% kansen. Uiteindelijk werd er maar één verzilverd. Spits Alex Sangers werd op het randje van buitenspel weggestuurd. Hij kon de vrijstaande Stefan van de Worp een niet te missen kans geven, maar ging succesvol voor eigen succes. Diezelfde Van de Worp kreeg nog een levensgrote kans. Raymond Stegeman gaf vanaf de rechterflank de bal voor. Van de Worp haalde ineens de poot aan. Met volle kracht ging de bal richting doel, maar een Beekbergse verdediger stond exact op de juiste plek.

Na de theepauze lag er een andere wedstrijd op de mat. Beekbergen ging opportunistischer spelen. Het spel bestond voornamelijk uit crosspasses en langere ballen waardoor er druk op de Vaassense ploeg gezet werd. Beide teams gaven elkaar weinig ruimte om voetballend een doorbraak te forceren.

Met inzet en energie probeerden beide ploegen de eindstreep te halen. Ook in de tweede helft kreeg Vaassen nog een aantal levensgrote kansen. Van de Worp zette Wouter van Lent alleen voor de keeper. Oog in oog met de doelman kon hij zijn kans niet verzilveren.

Uiteindelijk kreeg Vaassen een lesje in effectiviteit. Beekbergen kreeg vanuit een ingooi en een opportunistische bal voor het doel een niet te missen kans. Vaassen lette even niet op en de score was weer in evenwicht.

Vaassen en Beekbergen delen de punten. Vaassen had het betere van het spel tegen de koploper, maar moest genoegen nemen met een puntendeling.