Voor het seizoen 2020-2021 is de v.v. Emst erin geslaagd een goede opvolger aan te trekken voor de huidige hoofdtrainer Harrie de Graaf. De Graaf heeft te kennen gegeven na het huidige seizoen zijn trainersloopbaan te beëindigen. Met het aantrekken van De Vries hoopt de v.v. Emst de ambities van de vereniging en de enthousiaste spelersgroep die drie seizoenen geleden met de Graaf zijn ingezet verder te realiseren. De Graaf heeft de v.v. Emst vanuit de kelder van de 5e klasse naar de subtop weten te brengen. Hier wil de v.v. Emst blijven en hoopt de stap naar de 4e klasse wellicht dit seizoen, maar anders in de nabije toekomst, te maken.

De technische commissie van de v.v. Emst is de afgelopen periode samen met een afvaardiging van de v.v. Emst-selectie op zoek gegaan naar een geschikte vervanger voor De Graaf. De technische commissie is dan ook verheugd te mogen melden dat de 45-jarige Jeroen de Vries vanaf het seizoen 2020-2021 als nieuwe hoofdtrainer aan de v.v. Emst verbonden zal zijn.

Jeroen de Vries is geen onbekende in Emst, want in het seizoen 2016-2017 heeft hij v.v. Emst 2 onder zijn hoede gehad. Dit tot grote tevredenheid van beiden. De Vries is in het bezit van een UEFA-B (TC 2) licentie. Hij voetbalde, voordat hij trainer werd, in het 2e elftal van de BVO Heracles en in de eerste elftallen van de De Tubanters, v.v. Berkum en s.v. Zwolle. In het dagelijks leven is hij vakleerkracht bewegingsonderwijs. De 45-jarige oefenmeester is woonachtig in Zwolle..

Na zijn trainerschap bij de v.v. Emst 2 heeft De Vries een ‘voetbal time-out’ genomen en nu is de tijd aangebroken om weer fris aan de slag te gaan. Voor de komst naar onze v.v. Emst in 2016 is de Vries trainer geweest van Berkum 2 uitkomend in de reserve hoofdklasse zaterdag, HTC 1 uitkomend in de 3e klasse zaterdag en Edon 1 uitkomend in de 4e klasse zaterdag.

De TC van de v.v. Emst is erg blij deze ambitieuze trainer vanaf het komende seizoen aan de v.v. Emst te kunnen binden en we kijken uit naar een fijne samenwerking.