Uitslagen HV de Cannenburgh

door | jul 3, 2023 | Nieuws

Zondag 25 juni startte Naomi van Hees tijdens een dressuurwedstrijd in Epe.
Met haar pony Carrogort May startte ze in de klasse L1 dressuur cat. D/E. Hierin behaalde ze twee keer de 1e prijs met 192 en 191 punten.

Woensdag 28 juni en donderdag 29 juni werd er een avond dressuur wedstrijd gehouden in Epe. Marlon Somers kwam hier aan de start met haar paard Evrona in de klasse L2 dressuur. Zij reden twee nette proeven en behaalden met maar liefst 210 en 202 punten twee keer de 1e prijs. Op dit moment is Marlon met haar andere troef Moravita’s Galante onderweg naar Portugal voor het WK Working Equitation, heel veel succes.

Jet Hanekamp en Ankie Lokker kwamen ook aan de start in Epe. Jet startte met haar paard Flip en Ankie met haar paard Ewald. Allebei in de klasse M2 dressuur. Beide behaalden ze een mooie winstpunt en een 1e prijs. De gewonnen medailles werden aan de voorlezers gegeven als blijk van waardering. Want waar zijn we zonder onze grooms en voorlezers?!

Christel Jansen van der Sligte startte op vrijdagavond 30 juni tijdens de ‘Paardenkliniek de Veluwe Competitie’ in Oldebroek. In de klasse Z2 dressuur reed ze met haar paard Hazzle Woods naar een 2e prijs met 215,5 punten en een 1e prijs met 217,5 punten. Door dit resultaat waren zij ook als 1e geplaatst voor de finale op zaterdag. In de finale werden alle klasses bij elkaar gevoegd (B t/m ZZL dressuur). Christel en Hazzle reden opnieuw een nette proef wat beoordeeld werd door 2 juryleden. Met 221 en 222 punten werden zij 11e in de finale over alle klasses.

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: