Uitslag HV de Cannenburgh

door | feb 21, 2024 | Nieuws

Afgelopen weekend, 17 en 18 februari, werd er op eigen locatie in Vaassen de laatste KNHS Indoor dressuurwedstrijd verreden van dit seizoen. Ook eigen leden waren weer van de partij en niet zonder succes!

Op zaterdag kwam Isa Harleman aan de start met haar paard Dirk in de klasse B dressuur en haalde een mooie winstpunt. Ook Ingrid Wichers-Zorge behaalde met Jersey twee nette winstpunten in deze klasse.

In de gecombineerde klasse L1/L2 dressuur behaalde Pascalle de Klerk twee keer een 3e prijs met haar paard Ocean PK. Zij behaalden maar liefst 215 en 212,5 punten. Verder waren er in deze klasse mooie winstpunten voor Marije op ’t Land met Pandora of Tovie’s Choice, Kimmely van Dijk met Kenny Kenwel en Marianne Freriks-Schutte met Pien van het Breemhof.

Han Aalmans kwam aan de start in de klasse M2 dressuur met haar paard Look At Me. Gecombineerd met de klasse M1 behaalde zij een 3e prijs met 191,5 punten en een 2e prijs met 195 punten. In deze klasse waren er ook nette winstpunten voor Lydian Stoop met Mistral, Jet Hanekamp met Flip en Lisette Geul met Ovacionado de Indalo.

In de klasse Z1 dressuur behaalde Fleur Berkhof met Bambino DB ook een nette winstpunt.

In de gecombineerde Z2/ZZL rubriek was er een 1e prijs voor Christel Jansen van der Sligte met Hazzle Woods met 225 punten. In de andere proef behaalde ze 223,5 punten. Nicole Broekhuis had een nette winstpunt met haar paard Discovery.

Op zondag begon de dag met de klasse Z1 dressuur en behaalde Marianne Freriks-Schutte met Ikeja een 1e prijs met 214,5 punten en een 2e prijs met 214 punten.

Han Aalmans kwam nu met haar andere paard Morris G aan de start in de klasse M1/M2 dressuur en wist de rubriek te winnen met 201 punten. Lisette Geul behaalde met Ovacionado de Indalo een 2e prijs met 201 punten en een 1e prijs met 198,5 punten. Met haar andere troef Fuego behaalde Lisette ook mooie winstpunten, net als Ingeborg Been met Fantastic Art!

In de L2 dressuur was er nog een nette winstpunt voor Anne de Groot met haar paard Lovell LaDana.

Bij de pony’s in de klasse B dressuur wist Florine Derks met Anjershof Caprice beide proeven met overmacht te winnen met maar liefst 209 en 215,5 punten.

Isa Harleman was ons laatste lid die deze wedstrijd in actie kwam. Met Black Jack maakte ze haar debuut in de klasse L2 dressuur cat. D/E en won de 1e en 2e prijs met maar liefst 208 en 214 punten!

Liv Bruggink maakte zondag 11 februari haar debuut met haar nieuwe pony Coravita. In Beemte Broekland behaalde ze in de klasse B dressuur cat. D/E 187,5 en 193,5

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: