Uitslag HV de Cannenburgh

door | aug 20, 2023 | Nieuws

Afgelopen week werden in Ermelo op het KNHS Centrum de Nederlandse Kampioenschappen, oftewel Hippiade, verreden. Twee leden van HV de Cannenburgh kwamen hier aan de start.

Liz ten Have reed met Pixel een super proef in de klasse L2 dressuur cat. A/B. Na lang wachten op de uitslag, was daar het verlossende woord. Liz en Pixel winnen de zilveren medaille! De 3 jury’s beoordeelden haar proef met gemiddeld 65,111%.

Met haar andere pony Koetsierhoeve Perfection of Glory reed Liz ook een dijk van een proef in de klasse L1 dressuur cat. A/B. De proef werd beoordeeld met gemiddeld 64,833%. Helaas net niet genoeg voor een medaille maar wel een hele knappe 4e plaats van Nederland.

Marlon Somers reed met haar pony Steph’s Donaldson in een hele sterke groep Z1 dressuur cat. D/E met 36 deelnemers. Ze reden een super strakke proef en dat werd beloond met een prachtig percentage van 68,714% en een 7e plaats. Hiermee mochten ze later in de middag finale rijden en dat was wederom een prachtige proef. 65,667% was het resultaat en ze mochten de 9e prijs in ontvangst nemen!

Florine Derks startte zondag 20 augustus op een dressuurwedstrijd in Epe. Met haar pony Magic startte ze in de klasse L1 dressuur cat. C. Ze behaalden de 1e prijs met 196,5 punten. In de andere proef was er een nette winstpunt met 180 punten.

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: