De kinderopvang, peuterspeelzalen, Voorschoolse en Buitenschoolse Opvang wordt door KOM Kinderopvang verzorgd in de dorpen Epe, Vaassen, Heerde en Wapenveld. In Vaassen heeft KOM Kinderopvang een groot aanbod bij diverse locaties. Het aantal kinderen op onze locaties groeit enorm. Ook de baby- en peutergroep van locatie Duimelot in Vaassen aan de Vlierstaat wordt druk bezocht. Omdat deze locatie groeiende is, worden de openingstijden verruimd en is er een extra peutergroep geopend.

 

Mogelijkheden bij locatie Duimelot (0 tot en met 4 jaar)

Sinds begin oktober zijn de baby- en peutergroep van Duimelot aan de Vlierstraat op de woensdagen de gehele dag open. Dat betekent dat wij van maandag tot en met vrijdag van 07.00- 18.00 uur geopend zijn. De extra peutergroep op de maandag, dinsdag en donderdagochtend (van 07.00 tot 12.30 uur) is inmiddels gestart. Kinderen van 0 tot en met 4 jaar kunnen bij Duimelot terecht in een veilige, vertrouwde, liefdevolle én uitdagende speel- leeromgeving.

 

Voor- en Buitenschoolse Opvang (4 tot en met 13 jaar)

Aan kinderen die opvang nodig hebben voor (VSO) of na schooltijd (BSO) is ook gedacht. BSO Basisenk aan de Vlierstraat in Vaassen is voor enthousiaste schoolkinderen uit Vaassen in de leeftijd van 4 tot en met 13 jaar. Kinderen kunnen voor BSO op maandag, dinsdag en donderdag terecht bij BSO Basisenk. Op woensdag en vrijdag hebben wij BSO op een andere, mooie locatie in Vaassen. De VSO Basisenk is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 07.00 uur, de woensdag kan eventueel ook aangeboden worden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden die passen bij uw opvangvraag? Bel gerust of stuur een e-mail naar ons. Een coronaproof rondleiding is uiteraard ook mogelijk.