Tweede elftal SV Vaassen kampioen!

door | jun 10, 2023 | Nieuws

Op de foto: achter Edward Fennebeumer, Marijn Kleingeld, Jurrian Berkhoff, Stefan van de Worp, Erik Hagen, Remco Pannekoek, Alex Sangers, Martijn Boeve, Dylan Jonker, Dennis van Gortel, Wouter van Lent, Wouter Schol, Sven van Triest en Wim Spiegelenberg.
Voor: Hielke van der Laan, Josua Rodriquez, Peter Van Hunnik, Niels Dijkgraaf, Nick Brinkman, Bjorn de Vries, Remon Schurink, Lammert Schurink en Terence Meijer

 

VAASSEN – Het 2e elftal van SV Vaassen is kampioen geworden van de reserve 4e klasse. Onder leiding van Edward Fennebeumer (trainer), Peter van Hunnik (leider) en Lammert Schurink (grensrechter) wist het team op donderdagavond 8 juni dat het kampioen was. Dit zonder zelf te hoeven spelen, concurrent TKD 2 uit Deventer verloor bij Alexandria 2.

Met 41 punten uit 18 wedstrijden (13 winst, 2 gelijk, 3 verlies) was het elftal de beste in deze klasse. Gedurende het seizoen waren TKD 2, WSV 2, Voorst 2 en Alexandria 2 de grootste concurrenten. Er werden mooie duels uitgevochten, waarbij van directe concurrent TKD 2 thuis nog werd verloren. In maart wisten de blauwwitten uit met 1-2 te winnen en kwam het geloof dat ze kampioen konden worden.

Aangezien er in de beker ook nog de halve finale werd bereikt, mag er geconcludeerd worden dat de Vaassenaren een uitstekend seizoen hebben gehad.

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: