Tweede editie Battle Of The Bands in Kulturhus EGW

door | mei 23, 2024 | Nieuws

         

FOTOBIJSCHRIFT
De tweede editie van Battle Of The Bands is aanstaande! Het bestuur van het Eper Epop Festival en de Programmaraad van Kulturhus EGW hebben wederom de handen ineen geslagen. Op vrijdag 14 juni vindt deze wedstrijd plaats. De prijs? Een beker en een felbegeerde plek op het Epop Festival dat zaterdag 7 september in het prachtige Eper Loeffpark plaatsvindt. De eerste aanmeldingen zijn binnen, maar er is nog plek. Regionale acts worden hierbij opgeroepen om mee te doen. Epenaren kom kijken en de bands aanmoedigen. Entree is deze avond gratis. Op deze foto zijn de winnaars van de eerste editie van Battle Of The Bands te zien: het rocktrio Speyside. (EIGEN FOTO)

 

Eerste aanmeldingen zijn al binnen!

EPE – De programmaraad van Kulturhus EGW en het bestuur van het Epop Festival gaan vrijdag 14 juni weer een editie van de Battle Of The Bands houden. Lokale bands kunnen zich opgeven om mee te doen met deze bijzondere wedstrijd die in de grote zaal van Kulturhus EGW plaatsvindt. De uiteindelijke winnaar van deze avond verdient een plek op het Epop Festival dat 7 september in het Eper Loeffpark plaatsvindt. De eerste aanmeldingen zijn al binnen.

Iets meer over de Battle Of The Bands-avond? Lokale bandjes kunnen zich vanaf nu inschrijven om mee te doen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, heeft elke band de mogelijkheid om minimaal een half uur op het podium in Kulturhus EGW te spelen. Een kundige jury (met onder andere een Epop Festival-commissielid en één van de Programmaraadleden in de gelederen) bepaalt uiteindelijk de winnaar. Die band ontvangt aan het eind van de avond een wisselbeker. En nog veel belangrijker: de winnaars verdienen een plek op het Epop Festival.

Speel jij in een bandje? Meld je dan nu aan!
Voor lokale bands is dit een prachtige tweetrapsraket om podiumervaring op te doen. Eerst voor een select gezelschap in de zaal van het Eper Kulturhus en later misschien ook op het grote openlucht podium in het Eper Loeffpark! Te gek toch? Vorig jaar was het rocktrio Speyside de winnaar van de eerste editie van Battle Of The Bands.
Dus speel je in een band en wil je jouw muziek graag aan het publiek laten horen, meld je dan aan via emailadres programmaraad@kulturhusepe.nl. Stuur vooral ook extra informatie over jouw bandje mee, zodat wij veel materiaal hebben om een goeie selectie te maken. Denk bijvoorbeeld aan facebookpagina, instagramaccount of een linkje naar jouw YouTube-kanaal. De uitgenodigde bands worden 6 juni bekend gemaakt via de Facebookpagina www.facebook.com/KulturhusEGW en insta-account @kulturhus_epe.

Battle Of The Bands in Kulturhus EGW (Stationsstraat 25 Epe) duurt vrijdag 14 juni van 19.00 tot 23.00 uur. Direct daarna vindt de prijsuitreiking plaats. Een avondje livemuziek, gemaakt door lokale talenten. Dat moet haast wel een heel mooi feestje worden. Publiek mag deze avond gratis naar binnen. Een dringend advies van de organisatie? Let op: Wees er deze avond snel bij, want er kunnen maximaal 150 personen in Kulturhus EGW.

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: