Turkse Kracht – KCVO door scheidsrechter gestaakt

door | mrt 10, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Onder omstandigheden waaronder je beter in een zwembroek dan in sportkleding het veld op zou kunnen gaan, werd door de uit Tiel naar Deventer gekomen scheidsrechter besloten dat er wel gevoetbald zou kunnen worden. Het veld was uitermate drassig en op verschillende plekken stond een plas water. Er werd dus afgetrapt en het werd meteen duidelijk dat de gastheren uit Deventer ondanks alles erg graag wilden spelen. Ze begonnen zeer fel en KCVO kreeg amper kans om te voetballen. Na het nodige gerommel bij de zwartwitten achterin stond het binnen 10 minuten al 1-0 voor de Deventenaren. Kort daarna volgde er weer een snelle aanval over de linkerkant van de ploeg uit Deventer, de voorzet vanaf die kant werd direct door de inkomende spits op de slof genomen en het stond al 2-0 voor de thuisploeg.

KCVO leek iets meer vat op het spel van de tegenstander te krijgen en uit een van de spaarzame uitvallen kwam Daniel Hulleman goed door over links. Zijn strakke schot ging echter net naast. Na de nodige glijpartijen en net niet ernstige blessures besloot de scheidsrechter dat het toch niet verantwoord bleek om op dit weiland met kuilen, gaten en waterplassen te voetballen. Met nog zo’n 10 minuten te spelen tot de rust floot hij af en gaf aan dat hij de wedstrijd staakte. KCVO zal binnenkort nog een keer naar Deventer moeten afreizen om daar de resterende 55 minuten uit te spelen.

Volgende week speelt KCVO om 14.00 uur thuis tegen alweer een ploeg uit de Koekstad, namelijk Helios.