Bent u het niet eens met de vastgestelde WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand? Neem gerust contact op met Tribuut. Tribuut vindt het belangrijk dat uw aanslag klopt en kijkt graag met u mee. Zo nodig passen we de WOZ-waarde kosteloos voor u aan.

Deze week ontvangt u het aanslagbiljet

Deze week ontvangt u via Tribuut het aanslagbiljet voor de gemeentebelastingen. Denkt u dat er iets niet klopt? Dan helpen we u graag.

Belafspraak met een taxateur over WOZ-waarde

Desgewenst maken de medewerkers van Tribuut voor u een belafspraak met een taxateur. Die kijkt vervolgens samen met u naar de WOZ-waarde. Als blijkt dat het bedrag niet klopt, dan wordt dit snel en kosteloos aangepast. Het indienen van een bezwaar is hierdoor niet meer nodig.

Let op de dagtekening

Let erop dat u tot vijf weken ná dagtekening van uw aanslagbiljet een belafspraak kunt maken. De datum van de dagtekening vindt u aan de rechterzijde van aanslagbiljet.

Inschakelen extern bureau niet nodig

Diverse bureaus e-mailen en adverteren dat zij ‘gratis’ bezwaar namens u kunnen maken op basis van het principe ‘no cure no pay’. Dat klinkt mooi, maar dit gebeurt in werkelijkheid niet gratis. Tribuut betaalt het bureau een kostenvergoeding. Uiteindelijk worden de kosten opgebracht door alle inwoners van de gemeente. U betaalt in dat geval dus indirect via de gemeentelijke belastingen mee aan deze service. Neem daarom bij vragen over de WOZ-waarde eerst contact op met een medewerker van Tribuut.

Bereikbaarheid Tribuut

Zie voor meer informatie over betalen en bezwaar maken: www.tribuut.nl. Tribuut is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08:30-17:00 uur en op vrijdag van 08:30-12:30 uur via telefoonnummer 055 580 22 22.