Foto: de cast van ‘Spot uit… licht aan’

Dit wilt u niet missen: SOVV met een toneelstuk in een TV-studio. Het zijn de eerste opnames van een nieuwe televisiequiz waaraan 3 opmerkelijke echtparen deelnemen.

Betsie Dekker en Annie van Lenthe van Toneelvereniging SOVV vertellen enthousiast hierover. Waar gaat het toneelstuk in het kort over, wanneer en waar is de televisiequiz te zien en hoe je je kunt aansluiten bij deze ambitieuze en gezellige vereniging.

Betsie: ‘Quizvragen met hilarische antwoorden

‘Deze keer speelt het toneelstuk zich af achter de camera’s: nu eens een heel andere setting. Dit vraagt veel van onze decorploeg, maar ook van onze spelers, want we wanen ons in een heuse TV-studio. Op de dag van de quiz is iedereen behoorlijk gespannen, vooral de presentator. Alles lijkt van een leien dakje te gaan, maar dat is maar show. Gelukkig grijpt de TV-crew doortastend in en kan de TV-show eindelijk opgenomen worden. De presentator stelt bijzondere vragen, waarop de echtparen hilarisch antwoorden. Meerdere spelers staan maar al te graag in de spotlights. Of toch liever niet?’

Annie: ‘Een gezellig avondje uit’
Annie vervolgt enthousiast. ‘Elke maandagavond werken we met onze repetities naar onze voorstelling toe. Ook de decorploeg is al druk in de weer. De eerste decorstukken zijn gemaakt of aangeschaft. Het belooft veel goeds. We voeren dit toneelstuk zaterdag 18 april op in Sporthal Jachtlust in Twello. De entree is slechts € 6,00 per persoon. Kaarten zijn te koop bij Bakker Zoet in Beekbergen en op de avond zelf aan de zaal. Reserveren kan per mail naar sovvtoneel@gmail.com  onder vermelding van naam en aantal kaarten.

Voor ons publiek een avondje onbezorgd lachen. En na de voorstelling kan er gezellig in de bar van de Sporthal nagepraat worden. En dat kan onder het genot van een drankje en een hapje!’

Voorstellingen

De toneelgroep speelt ook graag het blijspel voor jong en oud, in wijkontmoetingscentra, bij scholen, verpleeginstellingen enzovoort. Heeft u interesse en wilt u een voorstelling in huis halen? Stuur dan een mailbericht naar sovvtoneel@gmail.com of bel 06-23793180.

Meedoen?

SOVV (Samen Oefenen Voert Verder) is een fijne groep. Bij SOVV vinden verschillende mensen elkaar in hun hobby die ze – met een gezonde dosis gezelligheid – serieus aanpakken. De toneelgroep zoekt nog – en het liefst mannelijke – toneelspelers.
En iemand die de PR, zoals website, facebook, instagram op zich wil nemen. Heb je interesse? Wil je komen kijken bij een repetitie?
Mail sovvtoneel@gmail.com of bel 06-23793180!