Met een deel van het koor “To You” is een online opname gemaakt van het kerstlied “O Holy Night”, bedoeld als kerstgroet in deze moeilijke tijd. Samenkomen voor repetities behoort momenteel niet meer tot de mogelijkheden, dus repeteren de koorleden vanuit eigen huis in “online” sessies. Concerten en uitvoeringen zijn helaas niet mogelijk maar toch wil “To You” in deze donkere tijden het Licht van Kerstmis bij de mensen thuis brengen!

Eenieder die rondom de feestdagen toch een mooi Kerstconcert wil beleven kan gaan genieten van de DVD-opname van het kerstoratorium “Canticles in Candlelight” van de beroemde componist Joseph M. Martin. Dit oratorium is door het koor “To You” uitgevoerd in de vorm van “A Festival of Nine Lessons and Carols”, onder leiding van dirigent Henk van der Maten en met begeleiding van diverse musici. De fraaie klanken en de sfeervolle belichting van de Grote Kerk in Epe brengen u zeker in kerststemming. Dit concert is uitgevoerd in 2017 ter gelegenheid van het 25 jaar bestaan van “To You” en zal online beschikbaar zijn van 15 december 2020 tot en met 6 januari 2021.

Namens alle leden en dirigent van het koor “To You” wensen we iedereen fijne Kerstdagen en een gezond Nieuwjaar. De kerstgroet en de DVD met het kerstoratorium is te zien en te beluisteren via de website van het koor: https://toyouepe.nl