Na de mooie overwinning van afgelopen zaterdag tegen koploper SV Epe staat de volgende thuiswedstrijd alweer op het programma. Op zondag 9 februari speelt KCVO 1 om 14.00 uur tegen Helios uit Deventer.

Bij deze thuiswedstrijd is Tim Huis in ’t Veld de pupil van de week.

Tim is 11 jaar en speelt in de achterhoede van JO11-3. Via de alom bekende Hypotheekshop Epe  Worldcup en via F-pupillen is hij nu 2e jaars E pupil, of JO11 pupil. Voetballen vindt hij geweldig,  vooral ook de trainingen van de voetbalschool. Die trainingen zijn afwisselend en je leert er de fijne kneepjes van het voetballen. Tim wordt begeleid door Marco en Fred. En met verdienste! In de najaarscompetitie zijn ze 3e geworden en bovendien zijn ze heel ver in de beker gekomen.

Tim gaat buiten de voetbal om naar de basisschool de Krugerstee,  hij zit daar in groep 7. Het gaat heel goed met hem op school, vooral rekenen vindt hij het leukst.  Ook speelt hij veel met zijn  vrienden Lars, Colin en Chesney. En als hij thuis is, dan vindt hij gamen op de PC heel leuk.

Tim heeft ook nog een broertje (Stan) en zusje (Evi).

Zijn favoriete club in Nederland is Ajax, waar hij Ziyech de beste speler vindt.

Op de vraag of hij spannend vindt om de pupil van de week te zijn, reageerde hij direct: “valt wel mee.” Hij hoopt wel dat KCVO met 2-0 gaat winnen.

Tim heel veel plezier.