Op 26 mei speelt KCVO de laatste (thuis)wedstrijd van het seizoen 2018/2019. Onze gasten komen uit Lochem. Aan Tijn Hagen de eer om pupil van de week te zijn. Tijn is 9 jaar en is de jongste telg van onze grensrechter Richard Hagen. Tijn gaat naar de Gerardus Majella en zit in groep 6. Gymmen vindt hij het leukst op school en in zijn vrije tijd wil hij graag veel buitenspelen met zijn vriendjes Roan, Tim, Thijs en Chesney. Ook de PlayStation 4 wordt nog genoemd maar voornamelijk veel voetballen.

Tijn heeft nog een zus, Fleur, en zij doet aan handballen. Sportief zijn zit wel in het bloed bij de familie Hagen. Tijn houdt niet van spruitjes maar voor wraps mogen ze hem midden in de nacht wakker maken.

Tijn is begonnen in de Worldcup en is via de F5, de F2 en de F1 nu in de JO11-2 terecht gekomen. Linksachter of linksvoor is zijn positie. En inderdaad het linkerbeen van Tijn is een gevaarlijk wapen, daarmee kan hij heel hard schieten. Harry Bronsink en Richard Hagen zijn de begeleiders van deze zeer getalenteerde groep jongens.

De favoriete club van Tijn in Nederland is Feyenoord. Zijn favoriete speler van KCVO is Sander van de Sligte. Tijn hoopt en voorspelt dat het 2-1 wordt voor KCVO. Dat zal de feestvreugde tijdens het einde seizoensfeestje in de kantine zeker verhogen.

Heel veel plezier Tijn Hagen