Na een succesvolle reeks zomerconcerten en een zon overgoten zomervakantie is het Vaassens Fanfare Corps al weer volop in beweging.

De eerste twee optredens in Vaassen en Emst zitten er al weer op en de nieuwe muziekstukken liggen op de lessenaars. Er wordt nu volop gerepeteerd voor deelname aan het HANZEFESTIVAL op 13 oktober a.s. te Zutphen en voor de komende kerstconcerten.

 

Met enige trots mogen we vaststellen dat ons orkest, tegen de algemene stroom in, haar ledental en niveau in de 2e divisie weet te handhaven. En ook na deze vakantie hebben we al twee ervaren muzikanten als herintreders mogen begroeten

Mochten er onder de lezers bassisten, saxofonisten, slagwerkers of andere ( oud) muzikanten zijn die de stap naar het VFC willen proberen, aarzel dan niet langer en laat van je horen! U bent allen van harte welkom op één van onze repetitieavonden of komende concerten. De slagwerkgroep repeteert op maandagavond bij ABS Autoherstel Tiemessen en het orkest repeteert op woensdagavond in Dorpscentrum De Wieken.

Kijk voor meer informatie op onze website www.vaassensfanfare.nl, facebookpagina, stel uw vragen via info@vaassensfanfare.nl of neem contact op met voorzitter Wilbert van de Schepop via 06-53592074.