Foto’s:  Jannes Kuiper links en Joost van Assen rechts

VAASSEN – De jaarlijkse ledenvergadering van SV Vaassen is deze keer op een bijzondere manier gehouden. De leden konden vanuit hun eigen huis inloggen om via internet de vergadering te volgen. Ook meepraten was natuurlijk mogelijk. Via chatberichten en handopsteken was het hierdoor een interactieve jaarvergadering.

Helaas konden de tien jubilarissen niet fysiek in het zonnetje gezet worden, maar voorzitter Ben Meuleman had voor ieder een uitgebreid dankwoord voor hun jarenlange inzet en verbondenheid. De verenigingsspeld en natuurlijk een fraaie bos bloemen is later bij de jubilarissen thuisbezorgd.

Tim Koman, Mike Bijsterbosch, Remon Schurink en Shardee Meyer zijn 25 jaar lid. Patrick de Wilde, Jos Mulder en Jille de Vries horen al 40 jaar bij de Vaassense club. Gerard van Brummen viert het gouden jubileum. Joop van Assen en Jannes Kuiper zijn zelfs al zeventig jaar lid van de voetbalvereniging. De meesten van dit tiental is normaal nog wekelijks in en rond het clubhuis te vinden. Zowel als supporter en als vrijwilliger.

In het bestuur is Gert Steunenberg afgetreden. Bjorn de Vries is gekozen als nieuw bestuurslid. Tijdens de algemene ledenvergadering  werd kort teruggeblikt op het vorige seizoen. Natuurlijk werd de hoop uitgesproken dat het 100-jarig jubileum volgend jaar alsnog gevierd kan worden.

Gerard Brummen Gert Steunenberg

Jelle de Vries    Jos Mulder

Mike Bijsterbosch Patrick de Wilde

Remon Schurink  Tim Koman