Taiji fitness

door | mrt 13, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Deze vorm van fitness wordt in China beoefend vóór de Taiji (Tai Chi), maar is eigenlijk een goede voorbereiding voor alle sporten. Je vindt er bewegingen in terug die je ook in westerse fitness ziet en bewegingen die uit de Taiji komen.

Van boven naar beneden komt het hele lichaam aan bod. Het is de bedoeling dat je met het oefenen ook je ademhaling en hartslag leert controleren. Er zitten snelle bewegingen in (van langzaam naar snel, net zoveel als voor jou comfortabel is), en wat langzamere. Alle oefeningen zijn zonder apparaten of hulpmiddelen.

Het is goed voor het verbeteren van de conditie, voor sterkere spieren, zonder dat je van die hele dikke spieren krijgt, en voor een betere vorm van je lichaam, dus met name het middel wordt intensief geoefend.

Je kunt erdoor afvallen. Maar vooral is het leuk om te doen en na afloop ben je verkwikt, terwijl je toch hard gewerkt hebt. Na 10 lessen heb je voldoende oefeningen om zelf thuis verder te oefenen. Tijd: Maandag van 12 tot 12.30. Start 19 maart bij tenminste 6 deelnemers. Kosten €40,– voor 10 lessen en of per les € 5,00.

De lessen worden gegeven op maandagmiddagen van half vier tot half vijf in Wijkcentrum Bloemfontein in Vaassen.

Het is fijn als je je opgeeft, dat kan op tel: 06 13070020 of per email: info@health-all-in.nl ,maar je kunt ook gewoon binnen komen lopen. Je kunt op ieder moment starten, omdat iedereen bezig is op zijn eigen niveau. .Het maximaal aantal deelnemers is 10.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: