Vanaf donderdag 5 maart verzorgt Taekwon-Do School Martowirono haar lessen voor de jeugd (kinderen van 5 tot en met 12 jaar) in sportcentrum De Koekoek (Vaassen). De lessen zijn van 17:30 tot 18:30 uur. Op 5 maart vindt een Open Les plaats. Een aantal hoger gegradueerde leerlingen zal een aantal facetten van het Taekwon-Do demonstreren.

Na een jaar Taekwon-Do lessen te hebben verzorgd in gymzaal De Oosterhof, wordt dit nu vervolgd in een modernere, meer centraal gelegen en (daardoor) een betere te bereiken locatie. De instructeurs van Taekwon-Do School Martowirono hopen hierdoor nog meer kinderen kennis te laten maken met de Koreaanse zelfverdedigingssport. Een karaktervormende sport, waarbij doorzettingsvermogen en sportiviteit hoog in het vaandel staan.

De kinderen krijgen spelenderwijs en op een verantwoorde manier de grondbeginselen van het Taekwon-Do aangeleerd. Bewegen, samenwerken en verantwoordelijk zijn voor elkaar, zijn elementen die typerend zijn voor deze lessen. De kinderen leren elkaar te respecteren en op een sociale manier met elkaar om te gaan.

Door regelmatige beoefening van Taekwon-Do worden niet alleen je verdedigingscapaciteiten ontwikkeld. Je verbetert ook je motoriek en de algehele lichamelijke conditie. Zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, respect en discipline zijn waarden die centraal staan in de Taekwon-Do beoefening. Discipline en plezier gaan dan ook heel goed samen.

Claudia Martowirono en Raymond Eikema verzorgen naast de lessen in Vaassen ook lessen in Epe, Elburg, Nunspeet, Ermelo, Harderwijk en Doornspijk! Beide instructeurs beoefenen ruim 25 jaar de sport, zijn internationaal gediplomeerd, zijn 5de Dan I.T.F. Taekwon-Do en hebben ruimschoots ervaring in het lesgeven.

Waar en wanneer? Op donderdag 5 maart wordt gestart met een Open Les. Deze vindt, net als alle reguliere lessen, van 17:30 tot 18:30 uur plaats in sportcentrum De Koekoek (Koekoeksweg 24, Vaassen). Bent u niet in de gelegenheid om tijdens de open les langs te komen? U bent altijd van harte welkom tijdens een van de reguliere trainingsdagen van Taekwon-Do School Martowirono. Voor meer informatie hierover en over Taekwon-Do in het algemeen, zie www.tkdweb.nl of https://www.facebook.com/tkdweb