Team ’t Smallert meldt het volgende:

Hallo,

Het onderhoud aan vijver 2 is afgerond, het water zit er weer in en het startbestand van 50 kg forel, zalmforel en de laatste meerforellen is weer in de vijver gezet.

Vijver 2 is onze actievijver geworden. Daar zetten we acties op in met met name grote vis en soms bijzondere soorten. De zomeractie op vijver 2 start op 13 juni. We zetten dan per persoon 2,5 kg vis uit; een mooie mix van forel en zalmforel voor € 25 per sessie. Heb je na een ochtendje vissen zin om er nog een paar uurtjes bij aan te plakken? Boek dan een verlengsessie bij; € 12,50/uitzet 1,25 kg vis/vissen tot 14.45 uur.

Liever werken dan vissen? Kan ook op ’t Smallert!

Binnendienstvacature vakantiekracht

Onze binnendienst is op zoek naar leuke collega’s. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit verkoop- en barwerkzaamheden. Veel klantcontact en daardoor ook gezelligheid. Bij drukte moeten de handjes flink uit de mouwen maar het gros van de werkzaamheden is voor 18.00 uur afgerond. Leeftijd vanaf 16 jaar. Lijkt je dit leuk? Mail je sollicitatie naar karin@smallert.nl.

Binnendienstvacature parttime jaarrond

Voor de binnendienst zoeken we ook iemand die jaarrond in een parttime baan onze sociale media en website bijhoudt en meewerkt op de voorgrond met horeca- en verkoopwerkzaamheden. Dit kan eventueel ook grotendeels (maar niet alles) onder schooltijd van schoolgaande kinderen. Iets voor jou? Laat van je horen via karin@smallert.nl.

Buitendienstvacature parttime tot fulltime

Onze jongens van de buitendienst zoeken versterking. Een collega die net als hen een voorliefde voor vissen heeft. Iemand die graag buiten is en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Zodat ze samen met hun nieuwe collega vijvers aan kunnen leggen en onderhouden, het park kunnen onderhouden, mooie vis kunnen kweken van een fantastische kwaliteit en de vissers met raad en daad bij kunnen staan. Technisch inzicht met daarbij enige handigheid is wel een must. Het gaat om een parttime tot fulltime baan. Ken of ben je zo iemand? Kom maar door met die sollicitatie via info@smallert.nl!

 

Graag tot snel!

Groeten Team Smallert