Ze hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten op ’t Smallert! Misschien heb je al opgemerkt dat ze zijn begonnen met een proef om bestellingen op te nemen aan de visvijvers. Dit naar aanleiding van de opmerkingen van hun vaste vissers.

Er werd hen ook regelmatig gevraagd of er meer instaptijden voor het vissen konden zijn. Daarom starten ze vanaf 13 oktober met 4 instaptijden op vijver 3. Een uitgebreide uitleg met alles over de tijden en de tarieven vind je hier.

Maar er staat nog meer te gebeuren op zaterdag 13 oktober… Vanaf deze datum mag er tot en met eind maart op alle 4 de vijvers met de vlieghengel gevist worden! Ehhh, 4 vijvers hoor ik je denken? Ja! Want vanaf 13 oktober gaat vijver 4 weer open. Meer info vind je hier.

Doordat vijver 4 geopend wordt, zullen de kano’s vanaf 11 oktober niet meer in het water liggen en als compensatie daarvoor gaat de herfstactie in: 2e persoon gratis in het speelpark.

Sander gaat weer pulled porc maken. Heeeerlijk mals varkensvlees dat je met een vork zo uit elkaar trekt. Je kunt een puled porc bestellen, dan maakt hij er ook 1 (of meer) voor jou. Uitgebreide info over pulled porc? Hier!

Als laatste van deze nieuwsbrief: aanstaand weekend is het zalmforelweekend op ’t Smallert.

Graag tot snel!