Na een flinke brainstormsessie hebben wij de activiteitenkalender voor dit jaar weer ingevuld. We hebben weer een aantal leuke activiteiten bedacht al zeggen we het zelf…

 

Natuurlijk is er weer de open dag van de Modelbouwclub uit Epe EN onze eigen open dag: de Berkley-Smallertdag. Hiermee openen wij officieel het seizoen.

Het weekend erop (6 en 7 april) is er een 20-forellen-actie op vijver 3. Bij maximale deelname gaan er die dag maar liefst 720 forellen te water in vijver 3!

Maar we hebben nog meer in petto. Voor de jonge vissers onder ons zijn er 3 kindervismiddagen. Op 5 mei wordt Willy weer bevrijd en op Hemelvaartsdag gaan we weer voor dag en dauw vissen.

Zomeravondvissen staat ook weer op de agenda en ook een rookcursus behoort tot de mogelijkheden. Een goudforelweekend, een zalmforelweekend, een kanjerweekend; staan allemaal op de agenda.

We hebben ook een superleuke samenwerking met Veluwse Schavuyt! Op zaterdag 29 juni is er een fishing&tasting-avond op ’t Smallert. Onder het genot van een bierproeverij en slow-barbecue-hapjes ga je een gezellig avondje vissen op ’t Smallert. Er worden die avond aan de vijver een aantal verschillende bieren uitgedeeld, begeleid met heerlijke barbecuehapjes. Er staan vuurkorven aan de vijver. Ondertussen sta je gezellig met je vader, je voetbalelftal, je collega’s of je vrienden te vissen. Het belooft een superleuke, stoere, smakelijke buitenavond te worden. Niet alleen leuk om zelf heen te gaan maar hoe tof is het om zoiets voor je verjaardag of vaderdag cadeau te krijgen?

Met andere woorden: er staat weer genoeg op het programma. Er staat vast wel iets leuks voor je tussen!

Als laatste herinneren we je nog even aan de vacatures die we nog online hebben staan.

Graag tot snel!

Met vriendelijke groet,

Team ’t Smallert