SV Vaassen weet weer niet te winnen

door | feb 4, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

SV Vaassen en Loenermark spelen in een enerverende wedstrijd met 1-1 gelijk. Een genot om naar de kijken voor de neutrale toeschouwer, beide ploegen schieten er echter weinig mee op.

Gastheer Loenermark begon fris aan de wedstrijd. De ploeg varieerde van rechts naar links om tot kansen te komen. Vaassen had het in de beginfase lastig met het systeem van de ploeg uit Loenen. Loenenmark creëerde diverse keren via de flanken en kon zelfs tot scoren komen.

Weliswaar niet uit flankenspel, maar uit een standaard situatie. Barink mocht vanaf zo’n 25 meter op de hoek van het strafschopgebied gaan aanleggen. Hij gaf de bal voor en het leek dat een aantal Vaassense verdedigers dacht dat het niet nodig zou zijn de bal te onderscheppen. Het resultaat bleek drie vrije aanvallers en 1-0 op het scorebord.

Vaassen kwam de achterstand relatief snel te boven. De ploeg kreeg grip op de tegenstander en begon kansen te creëren. Een doelpunt kon niet lang uitblijven, en dat deed het dan ook niet. Een soepele aanval over de rechterflank kwam uit bij Remco Pannekoek. Hij kon in het strafschopgebied zijn duel winnen en vrij aanleggen, 1-1.

De fase die daarop volgde kon Vaassen op voorsprong zetten, de blauw-witten vergaten zich te belonen. Het tweede bedrijf stond bol van de spanning, afgekeurde treffers en grote kansen in de slotfase. Vaassen én Loenermark zagen beiden een treffer afgekeurd worden wegens vermeend buitenspel. Vaassen kreeg na de rust de grootste kansen. De ploeg had het gevoel dat de bal alleen nog maar ‘even goed moest vallen’. De mogelijkheid heeft de ploeg in het slot van de wedstrijd ook zeker gehad in de vorm van Wouter van Lent. Van Lent werd de diepte in gestuurd. Hij kapte Karman uit en kon alleen op het doel af. Van dichtbij schoot hij ongecontroleerd hard over het doel waarmee de eindstand op 1-1 bleef steken.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: