Tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging SV Vaassen heeft voorzitter Ben Meuleman dit jaar een cheque uitgereikt aan Albert Vos voor het jaarlijkse kinderdorp Cavente.

In zijn nieuwjaarstoespraak was de rode draad ‘Doe maar gewoon, da’s gek genoeg’. “We zijn gewoon trots op wie we zijn en wat we doen! We zijn gewoon een leuke vereniging met gewone leuke mensen die samen gewoon veel plezier hebben”, benoemde Meuleman. Natuurlijk blikte hij op dezelfde wijze naar de toekomst. “Gewoon een club met een rijke historie en een mooie toekomst.”

In 2020 bestaat SV Vaassen honderd jaar. In het clubhuis hangt in aanloop hierop een grote puzzel, waar jaarlijks een stukje vanaf gaat. Dit jaar heeft vrijwilliger Marchel Mulderij het puzzelstukje gekregen.

Na de promotie naar de derde klasse nemen de trainers Daniel Tuasela en Edward Fennebeumer eind van dit seizoen afscheid van SV Vaassen. Op de nieuwjaarsreceptie werd opvolger Fethi Ozerdogan voorgesteld.

De verenging heeft ruim vier jaar geleden het charity fund opgericht. Hiermee wil de club structureel een bijdrage leveren aan maatschappelijk verantwoorde projecten. In de voorgaande jaren werden al verschillende goede doelen op incidentele basis gesteund. Het charity fund wordt gevuld met onder andere een substantieel deel van de oud papier opbrengst.

Namens Cavente, het jaarlijkse kinderdorp in de slotweek van de zomervakantie, nam Albert Vos de cheque ter waarde van € 500,00 dankbaar in ontvangst. “We organiseren Cavente louter met vrijwilligers. Prachtig dat SV Vaassen ons op deze wijze steunt.”

De nieuwjaarsreceptie bij voetbalvereniging SV Vaassen is goed bezocht. Veel leden, zowel jeugd als senioren, maar ook buurtverenigingen wensten elkaar van harte een goed 2019!