Waarschijnlijk zal niet iedereen het vandaag gemerkt hebben, maar er was vandaag een stroomstoring in delen van Vaassen en Emst.
©2018 Vaassen Actief
Er was vannacht om 05:17 uur een kabel uitgevallen. Als zo’n kabel kapot gaat kan er geen stroom meer worden geleverd aan de klanten die op die betreffende kabel zijn aangesloten. Deze keer waren dat klanten aan De Teije, Deventerstraat, Gortelseweg, Hogeveldweg, Hogeweg, Hullandstraat, Jasmijnstraat, Kuilakkerweg, Stroeteweg, Vuurdoornstraat en de Welgelegenweg.
©2018 Vaassen Actief
Controleer voor de zekerheid even of je wekker en/of klok nog de juiste tijd aangeeft. De juiste tijd kan je hier terug vinden.

Een moderne koel- en/of vrieskast kan tegenwoordig even zonder stroom staan zonder dat de producten die daar in staan bederven.
Volgens Liander waren er minder dan 25 klanten getroffen. Dat aantal lijkt aan de lage kant, gezien het aantal getroffen straten.

Liander wist de stroomstoring om 08:07 op te lossen. Als een stroomstoring meer dan 4 uur duurt krijgen klanten van Liander automatisch een compensatie voor het geleden ongemak. In dit geval is daar geen sprake van.