De stichting Samen voor Ouderen wil graag iets betekenen voor de ouderen in Epe en organiseert op 7 april een muzikale groet voor alle woon- zorgcentra in deze gemeente.

In deze tijd van coronacrisis hebben, met name, de ouderen en kwetsbaren onder ons het moeilijk. De ouderen die in de Woon- Zorgcentra wonen leven al een tijdje geïsoleerd van hun familie en kennissen. Zij kunnen hun woning niet verlaten om op bezoek te gaan bij vrienden en familie. Andersom geldt hetzelfde. De woon- zorgcentra hebben liever ook geen bezoek van buitenaf in hun complex.

De stichting Samen voor Ouderen wil graag de ouderen in de gemeente Epe, maar ook de medewerkers in de Woon- Zorgcentra, ondersteunen en hen een hart onder de riem steken in deze moeilijke periode. Zij hebben bedacht om dat te doen door een muzikale groet te organiseren voor alle Woon- Zorgcentra in de gemeente Epe. De Speulbrink in Vaassen, de Klaarbeek, de Antoniehof en de Boskamp in Epe krijgen op dinsdag 7 april een muzikale groet van een draaiorgel. Opm 9.30 uur is het draaiorgel van draaiorgelman Robin Hendriks uit Apeldoorn bij de Speulbrink in Vaassen. Vervolgens speelt hij om 11.00 uur voor de Klaarbeek, om 13.30 uur bij de Anthoniehof en tenslotte om 15.00 uur voor de Boskamp in Epe.

De stichting Samen voor Ouderen is begin 2019 opgericht als opvolger van de stichting Vrienden van de SWO/E. Deze nieuwe stichting maakt de uitvoering van welzijnsdiensten t.b.v. ouderen in de gemeente Epe mogelijk door m.n. organisaties financieel te ondersteunen.