Omdat veel kinderen deze zomer waarschijnlijk niet op vakantie kunnen, zullen zij zich thuis moeten vermaken. De meeste kinderen zijn in de gelukkige omstandigheid dat ze een lekkere tuin hebben of ouders die wat leuks voor ze kunnen kopen. Maar er zijn in Epe en Heerde ook veel kinderen waarvan de ouders het niet zo breed hebben en die deze kansen niet krijgen. Voor hen starten we deze actie.

Stichting Present Epe-Heerde wil komende zomer zoveel mogelijk pakketten weggeven aan gezinnen voor wie de zomer dit jaar niet zo zonnig is! De gezinnen die een zomerpakket ontvangen zijn niet in de gelegenheid om met vakantie te gaan om financiële redenen of vanwege de coronacrisis. Hiervoor zoeken wij uw hulp.

Vindt u het leuk om voor (een van) deze gezinnen een zomerpakket samen te stellen met uw eigen gezin, (vrienden)groep of alleen? Meldt u dan bij ons aan.

De zomerpakketten mogen een waarde hebben van rond de € 25,-. Stichting Present koppelt u aan het gezin waarvoor u het pakket mag gaan samenstellen, zodat u samen met hen kunt komen tot een geweldig cadeau voor de kinderen. Uiteraard kunt u ook anoniem een pakket samenstellen; wij zorgen dat het op de juiste plek terecht komt!

Voor meer informatie of om aan te melden kunt u bellen met Bettine den Boon: 06-15379440 of Arnolde Spierenburg: 06-24451055, coördinatoren Present Epe-Heerde of stuur een mailtje naar info@presentepe-heerde.nl