Stichting Isabel

Een glimlach toveren op de gezichten van ouders die een kindje verloren zijn. Dat is de gedachte achter Stichting Isabel, vernoemd naar de dochter van de Vaassense Ludo en Carmen van Mossel. Hun dochtertje Isabel overleed op 13 december 2019 na 7 weken te hebben geleefd.

Na het overlijden van Isabel brak er een intens moeilijke periode aan. Het besef dat hun lieve kleine meisje er niet meer was drong steeds meer door. Voor Carmen was, en is, het ontzettend moeilijk om te zien dat het leven doorgaat. Ze was eigenlijk nog maar net moeder geworden en toch stond ze met lege handen. Ze merkte dat ze het fijn vond als er over Isabel gesproken werd en haar naam genoemd werd. Isabel is en blijft altijd haar dochter en zal altijd onderdeel blijven van haar leven.

Doordat ze vanuit verhalen die ze hoorde, gesprekken die ze voerde en berichten die ze ontvangen heeft begreep dat veel ouders die een kindje verloren zijn er moeite mee hebben dat er vaak niet meer stil wordt gestaan bij hun verdriet, besloot ze hier iets aan te willen doen.

Stichting Isabel werd opgericht. Een prachtig initiatief om ouders die een kindje verloren zijn een hart onder de riem te steken op de meest moeilijke dagen, waarop er vaak niet meer stilgestaan wordt bij hun verdriet en gemis.

Het doel van Stichting Isabel is om op de extra moeilijke dagen in het jaar een glimlach op de gezichten van de ouders te toveren doormiddel van het sturen van een passend presentje.  Denk hierbij aan dagen zoals de geboorte- en sterfdag maar ook met kerst, verjaardagen van de ouders, vader- en moederdag.Om dit te realiseren zoekt Stichting Isabel sponsoren en donateurs. Elke euro telt en wordt gebruikt om presentjes aan te schaffen en te versturen. Wilt u meer lezen over deze bijzondere stichting, Isabel, of wilt u graag een donatie doen? Bekijk dan de onderstaande link

 

Website: www.stichtingisabel.nl

Donatie doen? www.stichtingisabel.nl/doneer-nu/Logo Stichting Isabel