Stappen door de historie van Cannenburch

door | jul 11, 2023 | Nieuws

Fotocredits: Nico Kloek voor GLK

Ervaar het leven in kasteel Cannenburch met de nieuwe ThemaHappen route. Stap mee van koffie tot hoofdgerecht en geniet intussen van eeuwenoude schatten, schilderijen en rijk ingerichte vertrekken die tot leven komen in het familiekasteel.

De dag begint met een kopje koffie/thee met gebak bij Eethuis Eekterzicht waarna je van start gaat met de eerste wandeletappe die leidt naar restaurant Bij Maarten in ’t Koetshuis. Na een smakelijke lunch is het tijd voor een bezoek op eigen gelegenheid aan kasteel Cannenburch. Ervaar het leven van de kasteelbewoners in voorbije tijden.

Wandel heerlijk door het park en langs de vele vijvers en vergeet vooral niet de historische moestuin te bezoeken. De tweede wandeletappe leidt je langzamerhand weer terug naar Eethuis Eekterzicht waar de dag wordt afgesloten met een lekker borrelhapje en drankje.

Tip: Ben je meer een fietser dan een wandelaar, kies dan voor de Happen & Trappen Themaroute – Groots genieten van kasteel Cannenburch. Startpunt van deze route is restaurant Op de Brink in Elspeet.

Datum: dinsdag t/m zaterdag

Lengte Happen & Stappen route: 12 km

Deelname: volwassenen € 38,95 per persoon

Lengte Happen & Trappen route: 54 km

Deelname: volwassenen € 48,45 per persoon

Kijk voor meer informatie: www.glk.nl/cannenburch

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: