Stampen in twee zalen. Dat was zichtbaar tijdens het Openingsbal der Rossumdaerpers bij carnaval 2019. De aanwezigen kregen een heerlijk spektakel voorgeschoteld van Samantha Steenwijk, De Havenzangers 2.0 en Suitz. Zij zorgden dat het overal in De Rossumburcht feest was.

Zelfs SBS Shownieuws had zich gemeld voor het gastoptreden van Samantha Steenwijk. Het betekent dat Nederland binnenkort weer een inkijkje krijgt tijdens het Openingsbal. De zangeres werd geïnterviewd over carnaval en dat wordt gelardeerd met beelden van het feest voor de Main Stage. Het was een mooie opmaat naar een heerlijk samenzijn met niet alleen haar eigen nummers, maar vooral de bekende meezingers.

Dat werd vervolgens nog eens meer dan dunnetjes overgedaan door De Havenzangers 2.0, want vader en zoon Mulder maakten er een heerlijke show van. Bij de oudere jongeren die zich de topavonden op Rosen Montag met een avondvullend optreden van de meest succesvolle feestband aller tijden nog konden herinneren, kwamen mooie herinneringen boven. Terwijl de jongeren er gewoon een groots feest van maakten.

Dat was het natuurlijk ook in het party café het geval. Suitz was al twee keer succesvol bij De Rossumdaerpers (afgelopen zomer en vrijdag tijdens de sponsoravond) en daar kwam een uitstekende derde maal bij. Het duo zorgde voor vermaak zoals zij dat kunnen met alles wat een feest leuk maakt.

Bron: Rossumdaerpers
Camera: Desire Lukkassen en Ellis Bouwmeester