De vervoersbedrijven en de vakbonden zijn er ondanks de inzet van bemiddelaars niet uitgekomen. De aangekondigde drie daagse staking van het stads- en streekvervoer gaat daarom door. Waardoor je woensdag, donderdag en vrijdag rekening moet houden dat er geen bussen rijden. En mocht er wel een bus rijden heb je geen garantie dat er ook weer een bus terug rijdt.

Syntus/Keolis meldt hierover:
“Afhankelijk van hoeveel chauffeurs hier gaan staken, zullen op de Veluwe en in Midden-Overijssel zeer beperkt diensten gereden worden. Houd er rekening mee dat er vrijwel geen bussen rijden. Wij adviseren je alternatief vervoer te zoeken.”

Alternatief vervoer kan zijn dat je de komende week met iemand gaat carpoolen die ook dezelfde kant op rijdt. Vaassen Actief wil proberen om de gedupeerde reizigers iets te ondersteunen door de mogelijkheid aan te bieden om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Op onze Facebook pagina staat een bericht over de staking. Daar kan je op reageren als je vervoer zoekt of aanbiedt. Vermeld in je reactie de volgende informatie:
OPZOEK\AANGEBODEN
Van:
Naar:
Datum en tijd:

Verder dat dit kunnen wij vraag en aanbod niet bij elkaar brengen. De afspraken zal je verder onderling moeten maken.
#VaassenReistSamen