Dit jaar vindt er een proef plaats bij De Koekoek met betrekking tot het SprayPark. De afgelopen jaren was het SprayPark altijd tegelijkertijd met het recreatiebad geopend. Alleen bezoekers die betaalden voor de entree van het zwembad konden gebruikmaken van het SprayPark. Dit jaar zal het anders zijn! Het SprayPark is namelijk gratis toegankelijk voor bezoekers die alléén gebruikmaken van het SprayPark (en dus niet van het zwembad). Bezoekers van het zwembad kunnen ook gebruikmaken van het SprayPark, hier verandert niets aan.

Wat is het SprayPark?
Het SprayPark bevindt zich op het buitenterrein aan de achterkant van De Koekoek. Het bevindt zich op een afgesloten grasveld met verschillende speelelementen. Het SprayPark is een waterspeeltuin speciaal voor kleintjes. Met verschillende spuit- en waterelementen kunnen kinderen zich hier heerlijk vermaken bij mooi weer. Ouders kunnen meedoen of vanaf de ligbedden of picknicktafels hun kroost in de gaten houden. Voor de nodige schaduw zijn bomen geplant en ook het toilet is toegankelijk. Verder bevinden zich op het buitenterrein een air trampoline, panna kooi, beachvoet- en volleybalveld en een grote ligweide.

Wanneer is het SprayPark geopend?
Van 27 april tot en met 1 september 2019. Maandag tot en met vrijdag 10.00 tot 19.00 uur.
Zaterdag 11.00 – 15.30 uur.
Zondag 9.00 – 15.30 uur.
Indien het na 1 september nog  mooi weer is, blijft het SprayPark uiteraard langer geopend.

Wat is belangrijk om te weten over deze proef?
Mensen die gratis gebruikmaken van het SprayPark kunnen geen gebruikmaken van het zwembad. Bezoekers van het SprayPark dienen zich te melden bij de receptie van De Koekoek, daar krijgen zij een stempel op hun hand.
Het gebruik van zelf meegebracht eten en drinken is niet toegestaan.
De kleedruimtes zijn niet beschikbaar voor bezoekers die alleen gebruikmaken van het SprayPark.