Sportacrobatiek Vaassen organiseert het ONK met steun van Fysiofit Veenstade

door | feb 29, 2024 | Nieuws

 

 

Fotocredits: eigen foto’s

Sportacrobatiek Vaassen (SAV) organiseert zaterdag 13 april het Oost Nederlands Kampioenschap (ONK) voor acrogym in De Wieken in Vaassen. Fysio Fit Veenstade heeft zich als sponsor gebonden aan de organisatie van deze wedstrijd.

In 2023 organiseerde SAV voor het eerst een officiële KNGU-wedstrijd voor acro-teams uit Oost-Nederland. Dit was een groot succes en mede daardoor zijn zij door de KNGU geselecteerd om dit jaar het Oost Nederlands Kampioenschap voor het D/D+ niveau te organiseren. Door de samenwerking met Fysio Fit Veenstade kan SAV rekenen op extra ondersteuning om deze wedstrijd (wederom) tot een groot succes te maken.

Fysio Fit Veenstade is het fitnesscentrum van Vaassen waar professionele activiteiten en persoonlijke begeleiding bovenaan staan. Met een scala aan diensten, waaronder fysiotherapie, fitnessprogramma’s en groepslessen, streeft Fysio Fit Veenstade ernaar om mensen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken en een actieve levensstijl te leiden. “Fysio Fit Veenstade is trots om als sponsor betrokken te zijn bij het ONK” aldus Fysio Fit Veenstade. “Wij geloven sterk in de kracht van sport en de positieve impact die het heeft op de gemeenschap. Door deze wedstrijd te ondersteunen, dragen we bij aan de ontwikkeling van talent en de bevordering van gezondheid en welzijn.”

Het ONK is een belangrijke wedstrijd op de sportkalender binnen de acrogym. De teams die deze dag in actie komen hebben zich via drie plaatsingswedstrijden weten te plaatsen voor het ONK.  Zij strijden 13 april om een plek voor de halve finale Nederlands kampioenschap.

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: