Afgelopen weken heeft Heel Epe Beweegt  in verschillende kernen sportinstuiven georganiseerd voor kinderen en jongeren. Deze instuiven zijn volgens de corona maatregelen verlopen en dus met voorinschrijving en zonder ouders georganiseerd.

In samenwerking met de ondernemersvereniging Vaassen organiseert Heel Epe Beweegt op 22 juli  van 14:00-15:00 uur (6 tot en met 12 jaar ) en van 15:00-16:00 uur (13 tot en met 18 jaar) de eerste twee sportinstuiven.
Op 26 augustus  worden  er nog twee instuiven georganiseerd
ook weer van 14:00-15:00 uur (6 tot en met 12 jaar) en van 15:00-16:00 uur (13 tot en met 18 jaar) in het centrum van Vaassen, op het Marktplein. Tijdens de instuif worden diverse uitdagende spellen gedaan.

Ouders mogen dus niet aanwezig blijven en worden door de ondernemersvereniging uitgenodigd om naar de dorpsstraat te komen.

Indien hun kind meedoet, krijgen de ouders per deelnemer 1 bon voor het tweede kopje koffie of thee gratis bij diverse horecaondernemers in Vaassen. Zo wordt het voor hen aantrekkelijk om juist naar het winkelgebied te gaan i.p.v. te blijven kijken bij de instuif.

De ondernemersvereniging staat achter een gezonde leefstijl dus naast het kinderen in beweging krijgen in samenwerking met de buurtsportcoaches, zorgt de ondernemersvereniging voor een gezonde versnapering.

Inschrijven dus verplicht! Dit kan via deze link
https://www.heelepebeweegt.nl/epe/sportenvrijetijd/overzicht-aanbod/bekijk/77347/sport-en-spelmiddag