Sport-Café bij SV Vaassen

door | mrt 15, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

De kantine van SV Vaassen werd woensdagavond druk bezocht. Sponsoren en leden van de club van 100 waren uitgenodigd voor het Sport-café. Het was al weer de 6e keer dat deze avond werd georganiseerd door het bestuur van SV Vaassen en de club van 100. En gezien de grote belangstelling, was dat niet voor niets.

Deze keer waren Gertjan Verbeek en Peter Bosz uitgenodigd om de aanwezigen te vertellen over hun ervaringen en belevenissen in de voetbal wereld. Gertjan Verbeek is momenteel trainer en technisch manager bij FC Twente. En Peter Bosz was hoofdcoach van Borussia Dortmund tot 10 december 2017. Eddy van der Ley fungeerde als gespreksleider om de avond in goede banen te leiden.

Net als bij een voetbalwedstrijd was bestond de avond uit twee helften van 45 minuten en daartussen een rust. In de rust werden er ook loten verkocht, waarmee prijzen waren te winnen. Deze prijzen waren door verschillende sponsoren beschikbaar gesteld. In de tweede helft was er voor de aanwezigen ook gelegenheid om vragen te stellen aan beide trainers. En daar werd natuurlijk volop gebruik van gemaakt.Copyright 2018 by Léon Durville voor VaassenActief

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: