Foto: Harold Neijenhuis, Martin van den Berg en Gerwin van Niersen met een aantal zwemmers van SG Octopus-ZVV in shirts van De Beuk Werkbanken

 

Met ingang van dit zwemseizoen komen de verenigingen Octopus uit Wapenveld en ZVV uit Vaassen samen uit als SG Octopus-ZVV. Dat nieuws was voor ondernemer en trouw ZVV-lid Martin van den Berg aanleiding tot actie.

 

Nieuwe wedstrijdeenheid

Al jaren hebben de zwemmers, trainers en andere vrijwilligers van ZVV en Octopus een competitieve, maar vooral vriendschappelijke relatie. Brede bezetting van teams en estafettes, in alle leeftijdscategorieën, is voor dorpsverenigingen als ZVV en Octopus nogal eens een struikelblok.

Zo kwam het dat zwemmers spontaan hun wens uitten om samen één team te vormen met hun buurvereniging. Heel even werd daar lacherig over gedaan, maar daarna schoven trainers en bestuurders serieus bij elkaar aan tafel.

Met de inschrijving van de ‘startgemeenschap’ bij de Koninklijke Nederlandse Zwembond, start een hele nieuwe wedstrijdeenheid.

Om die eenheid te ondersteunen en ook in voorkomen vorm te kunnen geven, besloot Martin de naam van een van zijn bedrijven ‘De Beuk Werkbanken’ hieraan te koppelen.

Shirtsponsor

Met het 4 jarige contract welke gesloten is tussen De Beuk Werkbanken en de SG Octopus-ZVV en met de uitgifte van de tenues zijn ZVV en Octopus trots zich professioneel te kunnen presenteren tijdens wedstrijden. Op de nieuwe shirts waarin het zwemteam zich de komende jaren laat zien, prijkt aan de voorzijde het logo van de werkbankenfabriek uit Vaassen. Op de achterzijde van het shirt is het nieuwe logo van de Startgemeenschap te zien. In het nieuwe logo zijn de beide kleuren terug te vinden van zowel Octopus als ZVV.

De nieuwe kleding is aangeschaft bij Neijenhuis Schoenen & Sport. In prettige samenwerking met Harold Neijenhuis is dit gerealiseerd.

De Beuk Werkbanken

De Beuk Werkbanken ontwerpt en fabriceert al decennia lang werkbanken, werktafels, soldeertafels en kastenwanden voor het onderwijs. Met name het techniekonderwijs met onder meer de afdelingen BWI, PIE, D&P, handvaardigheid en algemene techniek heeft de aandacht van de mensen van De Beuk Werkbanken. Zowel het VMBO, MBO als HBO uit het gehele land behoort tot de klantenkring. En de laatste jaren komen klanten uit België ook met regelmaat terug voor de schitterende producten die ze veelal zelf produceert in hun prachtige werkplaats op het Eekterveld.

Maar ook voor de techniekruimtes bij biologie, natuur- en scheikunde beginnen ze zich steeds meer thuis te voelen. De producten staan voor een solide basis, waar generaties al jaren lang op kunnen vertrouwen. De zwemmers zijn blij dat De Beuk Werkbanken ook voor hen voor deze basis zorgt.

De Beuk Werkbanken staat voor : Uw Maatwerk, Ons Vakwerk.