Spektakel bij vv Emst op 27 mei

door | mei 25, 2023 | Nieuws

Op zaterdag 27 mei aanstaande is het zover, dan zal FC de Rebellen op sportpark ’t Hânendarp, aan de Hanendorperweg 83 in Emst aantreden tegen VV Emst 1. Ze heten niet voor niets ‘De Rebellen’. Ze zijn eigenzinnig en eigenwijs, hard maar fair! Kunnen slecht tegen onrecht en nemen geen blad voor de mond, wat ze in hun actieve carrières soms misschien beter wel hadden kunnen doen. Ze joegen dan ook geregeld trainers, managers en bestuurders tegen zich in het harnas. FC de Rebellen is entertainment voor jong en oud en heeft een veelzijdige selectie ex-profvoetballers! Op de wedstrijddag zullen onder andere Andy van der Meijde, Royston Drenthe, John van Loen en Roelof Luinge van de partij zijn.

De aftrap van de wedstrijd zal zijn om 17:00 uur. Voorafgaand aan deze wedstrijd zal om 15:00 uur een voorwedstrijd worden gespeeld tussen Oud-Emst en Oud-Wissel. Diverse oud-spelers van VV Emst 1 en SV Wissel 1, in verschillende leeftijdscategorieën,  zullen het tegen elkaar opnemen. Door RTV 794, de lokale omroep van Heerde en Epe, zullen opnames gemaakt worden op de wedstrijddag en spelers worden geïnterviewd. Na afloop van de wedstrijden is er een feestavond georganiseerd, waarbij de muziek zal worden verzorgd door feest-DJ Hessel.

Toegangskaarten voor het evenement kosten € 5,00 en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij SPAR van Luttikhuizen en Benzinestation Tellegen in Emst. Kaartverkoop op de wedstrijddag aan de kassa is ook mogelijk. VV Emst hoopt op een vermakelijke dag met veel gezelligheid en natuurlijk op een grote opkomst!

 

 

 

De Korenmolen- Vaassen

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: